Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn zeer belangrijk bij het netwerken. Of u nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat, naar een evenement of een beurs, naar een presentatie of een congres; visitekaartjes zijn er om overal uit te delen. Echter, u wilt natuurlijk niet dat de visitekaartjes die u uitdeelt een paar uur later al in de prullenbak verdwijnen. Dit betekent dat u uw visitekaartjes bijzonder moet maken. Veel visitekaartjes zijn relatief standaard en vallen dus niet op tussen alle andere visitekaartjes die mensen ontvangen. U moet er dus eigenlijk voor zorgen dat uw visitekaartje eruit springt tussen al die andere kaartjes.

Hoe laat u de visitekaartjes opvallen?

Op de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat uw visitekaartjes passen bij uw huisstijl wanneer u deze heeft. Dit maakt het al een heel stuk herkenbaarder dan wanneer u voor een neutraal ontwerp kiest. Daarnaast kunt wat opvallende kleuren toevoegen die niet snel voorkomen op visitekaartjes, zodat u zeker weet dat u aan kleurstelling afwijkt van andere visitekaartjes. De boodschap op het visitekaartje is ook belangrijk. Alleen een bedrijfsnaam, een persoonlijke naam en een functie is niet voldoende om op te vallen. Wat dacht u van een slogan of een leuke uitnodiging? U kunt er zelfs voor kiezen om een percentage korting aan te bieden op de achterzijde van uw visitekaartjes. Dat maakt de visitekaartjes helemaal interessant natuurlijk.

Wij helpen u graag verder

De Matrijs in Tiel heeft een ruime ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende bedrukte producten. Binnen ons assortiment vindt u ook de mogelijkheid tot het laten bedrukken van visitekaartjes. U kunt hiervoor een ontwerp bij ons aanleveren, waarvan wij een gratis proefdruk kunnen maken om te zien of het kaartje daadwerkelijk aan al uw wensen voldoet. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het uitbesteden van het ontwerpen. In dit geval ontwerpen wij een uniek, creatief en opvallend visitekaartje voor u.

Ontdek de kracht van visitekaartjes

Visitekaartjes kunnen voor u werken, successen voor u binnen halen en klanten werven, maar dan is een effectief ontwerp wel nodig. Wij helpen u hier graag bij. Neemt u gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.