Sandwichborden

Een sandwichbord bestaat uit twee kunststofplaten die om de lantaarnpaal worden bevestigd en aan elkaar worden gemaakt. De kunststofpanelen worden beplakt met uw poster. Dat kan op elk gewenst formaat. Doordat wij de borden machinaal beplakken, is de kwaliteit dermate hoog dat uw poster onder alle weersomstandigheden netjes op het bord blijft zitten.

Sandwichborden

Sandwichborden zijn de ideale keuze wanneer u in woonwijken, langs de wegen of op industrieterreinen effectief reclame wilt maken. Sandwichborden bestaan uit twee losse platen van kunststof die op de punten aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. De twee panelen kunnen hierdoor goed om een lantaarnpaal worden geplaatst en blijven stevig op hun plek zitten. Op deze kunststof panelen kan een poster worden aangebracht met uw boodschap. Uiteraard zijn de panelen, en de bijbehorende posters, bij de Matrijs in Tiel te bestellen in meerdere afmetingen.

Een hoogwaardige kwaliteit van de sandwichborden

Wij kunnen u altijd een bijzonder hoge kwaliteit van de sandwichborden garanderen. De panelen worden bij ons machinaal beplakt, waardoor deze uitstekend bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. De panelen blijven mooi en verliezen zeker niet aan kwaliteit. Sandwichborden hebben een positief effect op het voorbijgaande verkeer. Wellicht merkt u het zelf ook; wanneer er een sandwichbord om een lantaarnpaal zit, dan wilt u toch weten wat hier nu op staat. Gewoon omdat het wellicht interessant voor u zou zijn. De sandwichborden hebben natuurlijk niet alleen op u dit effect. Anderen die aan het bord voorbij gaan willen natuurlijk ook weten wat er op het bord aangegeven staat. Dit is de kracht van een sandwichbord.

Voor de meest uiteenlopende doeleinden

De sandwichborden kunnen gebruikt worden voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo kunt u de sandwichborden tijdelijk plaatsen om een actie te promoten, maar u kunt de sandwichborden ook gebruiken als uitnodiging, bijvoorbeeld door aan te kondigen waar en wanneer er een evenement plaats zal vinden. Natuurlijk kunt u ook enkel uw bedrijfsnaam en de adresgegevens op de sandwichborden plaatsen, zodat mensen weten dat u in de omgeving te vinden bent. Dit zijn nog slechts enkele mogelijkheden, want met de sandwichborden kunt u echt alle kanten op.

Wij maken de beste sandwichborden

Wij kunnen u gegarandeerd de beste sandwichborden bieden, omdat wij deze volledig op maat kunnen maken. U kunt ons een ontwerp aanleveren of het ontwerpen aan ons overlaten. Wij zorgen altijd voor een pakkend ontwerp dat zeker de aandacht trekt, zodat u ermee kunt bereiken wat u wilt.