Posters

Posters kunnen voor de meest uiteenlopende doeleinden worden gebruikt. Er zijn niet alleen posters voor binnen gebruik, maar ook voor buiten kunnen er professionele posters gemaakt worden. Bij de Matrijs in Tiel kunt u goed terecht voor vakkundige posters. Wij voeren al onze werkzaamheden in eigen beheer uit, waardoor wij altijd de controle over de kwaliteit hebben. Wij staan dan ook garant voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit van al onze producten, waaronder ook de posters.

Maatwerk posters

Wij leveren maatwerk posters op basis van een ontwerp dat bij uw doeleinde past. Wilt u bijvoorbeeld een poster bij uw entree om uw gasten welkom te heten? Een poster met acties en aanbiedingen, of een productintroductie voor op de beurs? Alles is mogelijk! U kunt bij ons posters laten drukken met de print die u wilt zien. Om zeker te zijn dat u optimaal tevreden bent over het ontwerp bieden wij u altijd eerst een gratis drukproef. Wij gaan over tot de daadwerkelijke productie van de posters wanneer u optimaal tevreden bent over het ontwerp.

Een ontwerp voor de posters maken

Heeft u al een ontwerp voor de posters? Dan kunt u ons deze uiteraard aanleveren. Wij zorgen er dan voor dat dit ontwerp op de poster komt te staan. Heeft u enkel een idee voor de inhoud van de posters? Dan kunt u dit idee natuurlijk aan ons voorleggen. Wij gaan er dan mee aan de slag en leggen onze creativiteit in het ontwerp om het uiterst doeltreffend te maken. Uiteraard kunt u het ontwerpen van de poster ook in het geheel overlaten aan onze professionals. Wij zorgen ervoor dat u een poster krijgt met een uniek ontwerp dat aanspreekt op de juiste punten, zodat u er optimaal succes uit kunt halen.

Diverse afmetingen

Uiteraard kunnen wij u posters in diverse afmetingen bieden, van relatief klein tot zeer groot formaat. Indien gewenst kunnen wij ook een frame voor de posters verzorgen. Neemt u gerust een kijkje in ons verdere assortiment om een idee van de mogelijkheden te krijgen of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.