Pictogrammen


Pictogrammen

Pictogrammen worden voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt. Zo worden er veel pictogrammen inpandig gebruikt, maar er zijn ook pictogrammen die buiten worden gebruikt. Daarnaast hebben de pictogrammen vanzelfsprekend een heldere betekenis. Uiteraard kunt u ook bij de Matrijs in Tiel terecht voor pictogrammen op maat. Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit van de pictogrammen, zodat deze een lange levensduur hebben.

Diverse soorten pictogrammen

Wij kunnen u de meest uiteenlopende soorten pictogrammen aanleveren. Zo kunt u bij ons terecht voor pictogrammen in diverse afmetingen, van 10, 15 of 20 centimeter groot. Uiteraard bieden wij ook diverse vormen, zoals vierkant, langwerpig, driehoekig of rond. Alle pictogrammen worden aangeleverd op een PP bord van 1,5 millimeter dikte. Dit is in de prijs inbegrepen, dus hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Wij hebben de meest voorkomende pictogrammen in ons assortiment, zoals onder meer exits, gebodspictogrammen en waarschuwingen. Echter, wij bieden u ook de mogelijkheid om een eigen pictogram te ontwerpen.

Maatwerk pictogrammen

Pictogrammen kunnen er zijn om te waarschuwen of om bepaalde belangrijke zaken aan te duiden op de werkvloer, maar het kan natuurlijk ook zijn dat uw onderneming behoefte heeft aan bedrijfsspecifieke pictogrammen die niet in een standaard assortiment pictogrammen te vinden zijn. U kunt dan zeker ook bij ons terecht, want wij kunnen ook maatwerk pictogrammen voor u realiseren. Indien gewenst kunt u hiervoor zelf een ontwerp aanleveren, maar u kunt ook uw ideeën voor de pictogrammen aan ons aanleveren en het ontwerpen van de uiteindelijke pictogrammen aan ons overlaten. Uiteraard voorzien wij u van een gratis drukproef, zodat u kunt zien hoe een pictogram zou kunnen worden gemaakt. Indien u akkoord bent met het ontwerp en de afmeting, dan kunnen wij de pictogrammen voor u gaan produceren.

Altijd de beste kwaliteit

Wij voeren al onze werkzaamheden voortdurend in eigen beheer uit. Dit betekent niet alleen dat wij een goede prijs kunnen garanderen, maar uiteraard ook dat wij zelf een voortdurende controle over de kwaliteit hebben. Wij kunnen dan ook garant staan voor een hoogwaardige en duurzame kwaliteit van al onze pictogrammen. Voor maatwerk pictogrammen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.