Inbinden


Inbinden

Voor het inbinden van uw documentaties bent u natuurlijk van harte welkom bij de Matrijs. Wij kunnen uw papierwerk op twee manieren inbinden, namelijk in een kunststof ringband of een metalen ringband. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige oplossing van beide varianten. Natuurlijk kan het inbinden samengaan met eventueel drukwerk dat u gedaan wilt hebben. Zo kunnen wij een mooie brochure voor u maken of een compleet magazine wanneer u dit wenst. Ook op het gebied van drukwerk hebben wij een ruime ervaring.

Professioneel laten inbinden

Wanneer u ervoor kiest om drukwerk professioneel te laten inbinden, dan kiest u voor een vakkundig eindresultaat. Het ziet eruit als een mooi verzorgd geheel waar u zeker mee aan kunt komen bij uw klanten. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden betreffende het inbinden van uw papierwerk. U kunt bijvoorbeeld presentaties of voorbeeldmappen laten inbinden om in een showroom te plaatsen, om aan vertegenwoordigers mee te geven naar potentiële klanten of bijvoorbeeld om neer te leggen op beurzen. U heeft altijd de garantie dat het geheel een representatieve uitstraling heeft.

Meerdere boekjes samenvoegen en inbinden

Heeft u meerdere losse boekjes en wilt u hier een mooi, helder en overzichtelijk geheel van maken? Dan is het inbinden van de boekjes tot een enkel geheel natuurlijk een uitstekende optie. U heeft zelf de hand in de volgorde van inbinden en wij zorgen ervoor dat het eindresultaat perfect aan uw verwachtingen voldoet. De stevige ringbanden zorgen ervoor dat de inhoud goed recht op elkaar wordt gehouden. U heeft een sterk boekwerk in handen dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Garantie op een hoogwaardige kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd optimaal tevreden zijn over onze producten, onze diensten en onze mogelijkheden. U kunt dan ook altijd zeker zijn van een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat tegen een aantrekkelijke prijs. U profiteert van een gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit en mag daarbij een vriendelijke service verwachten. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u informatie wilt over de mogelijkheden op het gebied van inbinden, of wanneer u persoonlijk advies wenst. Daarnaast kunnen wij u uiteraard ook altijd voorzien van een vrijblijvende offerte.