Lamineren

Drukwerk lamineren is een uitstekende keuze. U kunt bij de Matrijs in Tiel de meest uiteenlopende zaken laten lamineren, ook op groot formaat, zoals bijvoorbeeld posters. Natuurlijk kunnen wij in eerste instantie het drukwerk ook voor u realiseren en dit direct gelamineerd aanleveren. Het lamineren van drukwerk is een goede optie wanneer u de levensduur van het drukwerk aanzienlijk wilt verlengen. Zeker wanneer u het drukwerk keer op keer wilt hergebruiken is het goed om dit te laten lamineren. Uiteraard verzorgen wij dit graag voor u.

Wat is lamineren precies?

Lamineren is eigenlijk het aanbrengen van een transparante folie over drukwerk heen. Wij beschikken over de mogelijkheid om ook drukwerk van groot formaat, bijvoorbeeld voor buiten, te voorzien van laminaat. De meest uiteenlopende zaken kunnen worden gelamineerd, waaronder bijvoorbeeld posters, menukaarten, flyers en ingebonden drukwerk. Uiteraard kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden betreffende het laten lamineren van drukwerk.

Waarom kiezen voor lamineren?

Er kunnen meerdere redenen genoemd worden om te kiezen voor lamineren. Bij lamineren wordt er een beschermende laag aangebracht over het drukwerk. Dit betekent op de eerste plaats dat het drukwerk steviger wordt, waardoor het niet scheurt aan de randen. Daarnaast is het drukwerk na het lamineren bestand tegen water. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u drukwerk buiten wilt gebruiken, zoals een poster, of wanneer u op een buitenmarkt staat met een promotiestand en het begint te spetteren. Drukwerk dat niet gelamineerd is gaat door het vocht kapot en verliest bijzonder snel aan kwaliteit. Het gaat scheuren en wordt onleesbaar. Wanneer het drukwerk gelamineerd is, dan kunt u gewoon een doek over het drukwerk halen en het is weer droog. Er gaat geen kwaliteit verloren.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u drukwerk laten lamineren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij staan u uiteraard graag te woord wanneer u meer informatie wilt over onze dienstverlening op het gebied van lamineren, of wanneer u persoonlijk advies van een professional wilt ontvangen. Uiteraard stellen wij ook graag een offerte voor u op wanneer u hier interesse in heeft. Dit doen wij geheel vrijblijvend.