Canvas bedrukken


Canvas bedrukken

Bij canvas denken de meeste mensen direct aan schilderijen, echter, er zijn nog veel meer producten die van canvas worden gemaakt. Canvas is een materiaal dat zich uitstekend leent voor het bedrukken. De Matrijs in Tiel heeft een ruime ervaring in canvas bedrukken en kan u hierin dan ook uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen de meest uiteenlopende producten van canvas bedrukken voor u, waaronder bijvoorbeeld tassen en caps.

De voordelen van canvas bedrukken

U kunt canvas laten bedrukken om te profiteren van een hoogwaardige kwaliteit. Canvas is namelijk een materiaal dat niet alleen erg duurzaam is, maar ook bijzonder sterk en goed bestand tegen impact. Dit betekent dat canvas eigenlijk altijd een lange levensduur heeft en zeker niet snel aan kwaliteit zal verliezen, ook niet bij intensief gebruik. Een canvas tas kan bijvoorbeeld jarenlang als boodschappentas worden gebruikt zonder dat deze aan kwaliteit of uitstraling verliest. De enige verandering die plaats zal vinden is een verbetering in de soepelheid. Canvas is hierin te vergelijken met leder, een materiaal dat steeds soepeler wordt naar mate het langer en vaker wordt gebruikt.

Ruime mogelijkheden in canvas bedrukken

Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden wanneer u interesse heeft in het laten bedrukken van canvas producten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel uw website te laten drukken, maar het is ook mogelijk om de bedrijfsnaam en de contactgegevens te laten drukken op canvas. Daarnaast kunnen wij ook een logo op canvas bedrukken en is het zelfs mogelijk om de volledige huisstijl over te nemen op het product. Kortom, u heeft alle gelegenheid om te kiezen voor een canvas product dat echt tot in het detail bij uw onderneming past.

De mogelijkheden vrijblijvend bespreken

Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u de mogelijkheden voor canvas bedrukken eens met ons wilt bespreken. Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over onze opties, onze werkwijze en de service. Daarnaast kan er ook altijd een vrijblijvende offerte worden opgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u het ontwerpen van de print volledig uit handen geven? Wij bieden u een service van idee tot eindproduct.