Banners

De Matrijs in Tiel ontwerpt en levert de mooiste banners voor diverse doeleinden. Wilt u een showroom realiseren en hierbij gebruik maken van promotionele banners? Dan zorgen wij ervoor dat deze banners perfect passen bij de stijl en uitstraling van de showroom, zodat u kunt profiteren van een unieke en doeltreffende sfeer. Zoekt u juist naar opvallende rolbanners die opvallen op beurzen en evenementen? Ook dan staan wij voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Wij bieden u altijd maatwerk dat u 100% tevreden stelt.

Kwalitatief hoogwaardige banners

Wij bieden u altijd de garantie op de hoogste kwaliteit van de banners, waardoor u zeker bent dat u er jarenlang gebruik van kunt maken wanneer u dit wilt. De kwaliteit blijft behouden, ook bij veelvuldig gebruik. Uiteraard kunt u de banners gemakkelijk opzetten en zijn deze, indien nodig, ook eenvoudig te vervoeren. De duurzame kwaliteit zorgt voor een professionele uitstraling, zeker ook wanneer u kiest voor een full color print. Wij beschikken over alle kennis en vaardigheden om een banner op maat te maken. U kunt deze al bestellen vanaf een enkel exemplaar, dus u bent niet verplicht een grotere oplage te bestellen van de maatwerk banners.

Gratis drukproef voor de banner

Een rolbanner is een opvallend object en het is dan ook bijzonder belangrijk dat deze volledig voldoet aan uw verwachtingen van de banner. Wij nemen hierin altijd het zekere voor het onzekere. Dit betekent dat wij u eerst voorzien van een gratis drukproef. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, dan nemen wij deze in productie en maken wij de daadwerkelijke banner(s) voor u. Zo weet u zeker dat de banner volledig naar wens is, en weten wij zeker dat wij weer een klant naar volle tevredenheid van dienst zijn geweest.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een banner is een product dat volledig op maat wordt gemaakt. Dit betekent dat er geen vast prijskaartje aan gehangen kan worden. Wanneer u interesse heeft in een rolbanner, dan gaan wij graag met u in gesprek over wat u van de banner verwacht. Zo kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen en kunnen wij, op basis van dit overleg, een vrijblijvende offerte voor u opstellen.