Zonnebrillen bedrukken


Zonnebrillen

Lavista Relatiegeschenken staat graag voor u klaar wanneer u zoekt naar een mooi, uniek en gegarandeerd doeltreffend relatiegeschenk. Wij bieden u de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige zonnebrillen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo of bijvoorbeeld uw URL. U heeft hier zelf alle zeggenschap over. U bepaalt wat er op de zonnebrillen moet komen te staan en wij realiseren het voor u. Uiteraard kunt u het assortiment zonnebrillen voor bedrukking eenvoudig online bekijken, inclusief de productspecificaties.

Bedrukte zonnebrillen in trendy modellen

Binnen ons veelzijdige assortiment vindt u diverse moderne modellen. Het is vanzelfsprekend dat u bedrukte zonnebrillen aan relaties wilt aanbieden waar uw contacten daadwerkelijk blij mee zijn, zodat zij de zonnebril met bedrukking met plezier zullen dragen. Dit betekent dat de modellen trendy, modern en hoogwaardig moeten zijn. Hier zorgen wij graag voor. Wij staan voortdurend garant voor de uitstekende kwaliteit van alle zonnebrillen die u in ons assortiment aantreft. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u altijd de keuze heeft uit meerdere moderne modellen. Ook als het om kleuren gaat zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. De zonnebrillen kunnen worden bedrukt met een print in één of twee kleuren, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot het realiseren van een fullcolour bedrukking.

Waarom zonnebrillen laten bedrukken?

Het laten bedrukken van zonnebrillen als promotioneel product is een unieke keuze. Het is geen product dat al door eindeloos veel andere ondernemers wordt ingezet als relatiegeschenk. Dit geeft direct aan waarom bedrukte zonnebrillen zo effectief zijn. Men krijgt deze niet vaak cadeau, en dat maakt het extra leuk. Daarnaast is het laten bedrukken van zonnebrillen ideaal voor ondernemers die zich in een ‘zonnige’ branche bevinden. Denk aan reisorganisaties, campings en zonnestudio’s. Organiseert u een evenement in de zomerse buitenlucht? Dan zijn de bedrukte zonnebrillen natuurlijk ook ideaal om weg te geven aan het publiek. Het levert u in alle gevallen zeker meer naamsbekendheid en waardering op, terwijl de ontvangers er zeker veel plezier van zullen hebben.

Altijd een zeer complete service

U mag van ons altijd een zeer complete, vriendelijke en persoonlijke dienstverlening verwachten. Wij denken met u mee over een geschikt ontwerp wanneer u deze nog niet heeft en wij kunnen u natuurlijk altijd adviseren bij het maken van een keuze uit de zonnebrillen voor bedrukking. U kunt bij ons terecht voor zeer grote oplagen, maar ook een kleinere oplage is mogelijk. Voorafgaande aan het produceren van de complete oplage ontvangt u van ons een gratis drukproef. Alle bestellingen met een waarde boven de € 150,- worden door ons gratis verzonden naar het gewenste adres in Nederland of België.

Heeft u nog vragen?

Wij bieden u een uitstekende service, waarbij u hoogwaardige bedrukte zonnebrillen mag verwachten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar wanneer u nog vragen heeft. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, onze kwaliteiten en onze werkwijze. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, ook wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies. Wij helpen u graag verder.