Caps bedrukken


Caps

U treft bij ons een uitgebreid en divers assortiment caps aan. Al deze petten zijn door ons te voorzien van een bedrijfsnaam, een bedrijfslogo, een websitevermelding of bijvoorbeeld een slogan waaraan uw onderneming herkenbaar is. Bij ons is alles mogelijk en wij realiseren het graag voor u in de gewenste oplage.

Bedrukte petten binnen ieder budget

Wij bieden bedrukte caps tegen iedere prijs. In ons assortiment vindt u caps die wij kunnen bedrukken met uw ontwerp in diverse prijsklassen. U kunt hier een gerichte keuze uit maken binnen uw eigen budget. Wij kunnen zeer grote oplagen voor u bedrukken, maar ook als u interesse heeft in een kleinere oplage bent u van harte welkom. Bij de caps voor bedrukking kunt u de mogelijke aantallen zien. Wanneer u een afwijkend aantal zou willen bestellen, dan kunnen wij natuurlijk altijd bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Neem dan contact met ons op.

Uw eigen ontwerp op een cap laten bedrukken

U kunt uw eigen ontwerp gebruiken voor de bedrukking op de caps. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfslogo waaraan u goed herkenbaar bent en wilt u deze terugzien op de caps? Dan kunnen wij dit logo 1 op 1 overnemen op de caps. Er zijn dan ook vrijwel geen beperkingen als het om de kleuren gaat, want wij kunnen zelfs fullcolour bedrukken als dit gewenst is. Zo maken wij in een handomdraai alles mogelijk. Heeft u nog geen ontwerp, bijvoorbeeld omdat u toe bent aan iets nieuws, omdat de caps voor een speciale gelegenheid gebruikt gaan worden of omdat u starter bent? Dan denken wij graag met u mee over een passend ontwerp.

Ideaal voor diverse gelegenheden

De bedrukte caps zijn in meerdere situaties een juiste keuze. Gaat u bijvoorbeeld een leuk evenement in de buitenlucht organiseren? Dan is een bedrukte cap natuurlijk altijd welkom. Bent u actief in de sportbranche en zoekt u naar een uniek relatiegeschenk voor uw klanten? Ook dan kunt u natuurlijk uitstekend voor de caps met bedrukking kiezen. Zo zijn er nog tal van situaties waarin een bedrukte cap zeker het gewenste effect voor u zal bereiken.

Wilt u gebruik maken van de bedrukte caps?

Heeft u interesse in onze bedrukte caps? Bekijk dan ons online assortiment petten die wij naar wens kunnen bedrukken en maak uw keuze. Natuurlijk kunnen wij u hier ook bij adviseren. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, over onze kwaliteiten, onze werkwijze of onze service? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in advies, informatie of een maatwerk offerte. Alle bestellingen met een waarde boven de € 150,- worden door ons gratis bij u bezorgd. Wij verzenden naar adressen in Nederland en in België.