Textiel bedrukken


Textiel

Wilt u textiel laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam, uw logo of uw website/ Dan kan natuurlijk altijd bij de Matrijs in Tiel. Wij bieden diverse mogelijkheden om textiel te bedrukken. Zo kunnen wij het textiel bedrukken in een enkele kleur, maar ook een combinatie van kleuren of zelfs full color behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u al een ontwerp heeft, zoals bijvoorbeeld enkel uw bedrijfslogo, dan kunnen wij deze gemakkelijk overnemen op het textiel. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, dan kunnen wij uiteraard met u meedenken over het ontwerp. Uiteraard kunt u het ontwerpen ook volledig aan ons overlaten. Wij zorgen altijd voor een uniek, creatief en opvallend design dat bij uw onderneming past.

Welke soorten textiel bedrukken?

U kunt bij ons diverse soorten textiel laten bedrukken. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten bedrukken van caps, van veiligheidsvesten, handdoeken, gastendoeken en badlakens. Daarnaast hebben wij nog enkele leuke mogelijkheden, bijvoorbeeld voor de feestperiode. Natuurlijk kunt u alle opties in ons ruime assortiment terug vinden. Uiteraard kunt u het textiel bestellen in verschillende kleuren en kunt u met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn voor het formaat van uw ontwerp. Zo komen we altijd tot een uniek en pakkend eindproduct.

Altijd een goede keuze

Textiel laten bedrukken is altijd een goede keuze. Textiel is namelijk opvallend. Wanneer er een logo op een handdoek staat, dan zal iedereen kijken wat hierop vermeld staat. Gaat u op een beurs staan of op een evenement? Dan kunt u uw personeelsleden caps met bedrukking laten dragen, maar u kunt natuurlijk ook bedrukte caps weggeven. Gaat u een rol spelen in bijvoorbeeld het verkeer, of sponsort u een evenement waarbij de veiligheid moet worden gecontroleerd? Dan komen de veiligheidsvesten met bedrukking goed van pas.

De beste mogelijkheden

Wij bieden u een veelzijdigheid aan mogelijkheden wanneer het gaat om het bedrukken van textiel. U kunt online per textielproduct meer informatie vinden, maar u kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren waar nodig. Uiteraard staan wij altijd garant voor een hoogwaardige, duurzame en professionele kwaliteit van het bedrukte textiel.