Pennen van hout bedrukken


Balpennen

De balpen behoort al decennia lang tot de meest geliefde relatiegeschenken. Ondernemingen geven graag mooie bedrukte balpennen weg, maar relaties zijn ook altijd blij om goede balpennen te ontvangen. Het levert dat ook voor beide partijen voordelen op. U bouwt zelf aan uw naamsbekendheid en zorgt ervoor dat u meer waardering krijgt van uw relaties, terwijl uw relaties goed gebruik kunnen maken van een balpen. Een mooi voorbeeld van de klassieke win-winsituatie.

Een ruim assortiment balpennen voor bedrukking

Wij bieden u zeker geen standaard collectie pennen die wij kunnen bedrukken. U heeft bij ons een bijzonder ruime keuze uit een veelzijdig en zeer gevarieerd assortiment. In het aanbod vindt u relatief eenvoudige balpennen, balpennen met unieke details en kenmerken, en vrijwel alles daartussenin. U kunt dan ook altijd een goede keuze maken uit onze collectie balpennen, ongeacht uw voorkeuren. Wij hebben zelfs ecologische en duurzame pennen wanneer de voorkeur hiernaar uit gaat. Uiteraard zorgen wij er vervolgens natuurlijk voor dat de gewenste balpennen van bedrukking op maat worden voorzien.

Professionele bedrukking op maat

Onze ruime ervaring in de signbranche levert diverse voordelen op. Een heel groot voordeel is wel dat wij u altijd de garantie kunnen bieden dat de bedrukking op de balpennen van hoogstaande en professionele kwaliteit is. Dit is natuurlijk belangrijk, want u wilt uw relaties ook kwaliteit kunnen bieden. Wij dragen hier graag aan bij door u hoogwaardige balpennen te bieden met een bedrukking die lang mooi blijft. De professionele bedrukking wordt voor u op maat gemaakt. Wij kunnen onder meer uw logo, uw bedrijfsnaam en uw website bedrukken op de balpennen. Hiervoor is er ook vrijwel geen beperking als het gaat om kleurgebruik. Zelfs fullcolour prints behoren tot onze ruime mogelijkheden.

Bedrukte balpennen in iedere prijsklasse

Wij houden er in ons assortiment rekening mee dat u te maken heeft met een bepaald budget. Bij de ene onderneming is dit budget net even iets groter dan bij het andere bedrijf. Het is voor ons belangrijk dat er voor ieder budget goede opties beschikbaar zijn. U kunt dan ook bij ons terecht voor bedrukte balpennen in de meest uiteenlopende prijsklassen. Hierdoor vindt u altijd de perfecte pen voor bedrukking binnen uw budget. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden als het om de oplage gaat. U kunt ook voor kleinere aantallen bedrukte balpennen bij ons terecht.

Altijd maatwerk naar wens

Wij staan garant voor maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp voor bedrukking op de balpennen aanleveren. Uiteraard kunnen wij u hierin ook adviseren. U ontvangt een gratis drukproef van het eindresultaat, voordat wij de grote productie starten. Alle bestellingen boven de € 150,- worden in Nederland en België gratis verzonden. U mag dan ook altijd een goede, professionele en gerichte service van ons verwachten wanneer u interesse heeft in onze bedrukte balpennen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, wenst u advies of heeft u nog vragen over de bedrukte balpennen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.