Sleutelhangers bedrukken


Sleutelhangers

De sleutelhanger wordt eigenlijk door iedereen wel gebruikt. Het is dan ook niet alleen een praktisch product, maar ook een product dat ervoor zorgt dat de sleutelbos gemakkelijk te onderscheiden is van die van anderen. Sleutelhangers-bedrukken.nl is een initiatief van Lavista Relatiegeschenken, uw betrouwbare adres voor bedrukte producten voor uw zakelijke relaties.

Een veelzijdige keuze aan sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukken is altijd een goed idee, vooral omdat het gaat om een bruikbaar en praktisch product dat in het openbaar gezien wordt. Dit betekent eigenlijk dat u uw zakenrelaties er een plezier mee doet, maar dat u er zelf als ondernemer ook voordeel uit kunt halen. De bedrukte sleutelhanger wordt gezien en mensen zijn altijd nieuwsgierig naar wat er op een sleutelhanger staat. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw naamsbekendheid vergroten. Dit maakt de keuze voor bedrukte sleutelhangers erg makkelijk. U kiest voor een doeltreffend, effectief en bij ons ook heel voordelig maatwerk product. Natuurlijk staat er een ruim assortiment sleutelhangers voor u klaar die u naar wens kunt laten bedrukken. U kunt dan ook een sleutelhanger met een vorm, formaat en kleur kiezen die goed bij u past.

Maatwerk bedrukking naar uw voorkeuren

U kunt de sleutelhangers met bedrukking gratis weggeven bij bestellingen, op een beurs of een evenement of als welkomstcadeau voor nieuwe klanten. Dit zijn slechts opties, want u kunt er natuurlijk alle kanten mee op. In alle gevallen is het belangrijk dat de sleutelhanger goed bij uw onderneming past. Hier zorgen wij voor met een maatwerk bedrukking. U kunt een ontwerp voor de bedrukking van de sleutelhangers aan ons doorgeven, maar wij kunnen hierin ook met u meedenken. Wij verzorgen bedrukkingen in een enkele kleur, in twee kleuren of volledig fullcolour. Wat dit betreft is eigenlijk alles mogelijk.

Altijd naar volle tevredenheid

Het is voor ons belangrijk dat u kunt profiteren van een perfect product op maat. Als u bij ons komt voor bedrukte sleutelhangers, dan willen wij zeker zijn dat wij u bieden wat u wenst. Om hiervoor te zorgen ontvangt u van ons altijd een gratis drukproef. Op basis hiervan kunt u aangeven of het product zo naar wens is, of dat er toch nog iets moet worden veranderd. Een eerste drukproef is altijd kosteloos. Wanneer u tevreden bent met de uitstraling van de bedrukte sleutelhanger, dan gaan wij de gewenste oplage voor u produceren. Wij bieden mogelijkheden voor zowel grote als kleinere oplagen.

Verzending in Nederland en België

Wij staan niet alleen klaar voor klanten in Nederland, maar wij kunnen de bedrukte sleutelhangers ook verzenden naar een adres in Belgie. Wanneer de bestelling een waarde heeft van € 150,- of meer, dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Natuurlijk bent u vrij om ons assortiment eens nader te ontdekken. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag aan de hand van uw wensen.