Lanyards bedrukken


Lanyard

Wij staan voor u klaar met een ruim assortiment lanyards van uitstekende kwaliteit. Deze keycords zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en in diverse designs. Hierdoor is het vrij eenvoudig om een model te vinden dat ook aan kleur en vorm goed bij uw onderneming past. Wij kunnen deze lanyard voorzien van een maatwerk bedrukking, van een print in een enkele kleur tot een fullcolour print. Zo maken wij voor u altijd de beste bedrukte keycords.

Bedrukte keycords zijn altijd effectief

Lanyards worden veel gebruikt. We zien deze aan de eigen sleutelbos, of aan die van de kinderen, om te voorkomen dat de sleutels kwijtraken. Daarnaast zien we ook dat deze vaak worden gebruikt in de auto, om de spiegel heen, als leuke accessoire. Zo geeft iedereen een eigen functie aan het keycord, waardoor iedereen ook altijd blij is om er één te ontvangen. Een bedrukte lanyard levert dan ook voordelen op voor de mensen aan wie u deze weggeeft. Doordat wij de keycords voorzien van een bedrukking krijgen deze direct ook een promotionele waarde, zodat u er ook uw voordeel uit kunt halen voor uw onderneming.

Mogelijkheden op het gebied van bedrukking van de lanyards

Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om de bedrukking. Wij zijn al jarenlang actief in de signbranche, waardoor geen project voor ons te lastig is. Hierdoor kunnen wij altijd een bedrukking realiseren die volledig naar wens is. Denk aan bedrijfslogo’s, bedrijfsnamen en websitevermeldingen. Bij ons kunt u echt alle kanten op met de bedrukking van de lanyards. Natuurlijk kunt u zelf een ontwerp aanleveren voor het bedrukken van de keycords, zodat wij deze over kunnen nemen. Als u nog geen effectief ontwerp heeft, of geen idee heeft of u in uw specifieke situatie beter kunt kiezen voor een naam of een logo, dan denken wij natuurlijk graag met u mee om tot het meest doeltreffende ontwerp te komen.

U ontvangt altijd een gratis drukproef

Wanneer u lanyards laat bedrukken, dan wilt u wel zeker zijn dat het eindresultaat daadwerkelijk helemaal naar wens is. Dit vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom zorgen wij ervoor dat u van ons altijd eerst een drukproef ontvangt. U kunt dan zelf, aan de hand van dit ene exemplaar, beoordelen of alles in orde is. Pas wanneer u akkoord bent met het uiteindelijke ontwerp gaan wij verder met het bedrukken van de gewenste oplage. Zo komt u nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan. U weet zeker dat u een product naar wens krijgt in de gewenste oplage, en wij weten zeker dat wij weer een klant naar volle tevredenheid van dienst zijn geweest.

Een hoogwaardige dienstverlening

Al onze bestellingen kunnen worden verzonden binnen Nederland en België. Als uw bestelling een waarde heeft van meer dan € 150,-, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u interesse heeft in het laten bedrukken van lanyards. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.