Vlaggetjes van papier en kunststof

Vlaggetjes bedrukken , ook voor de kleinere oplages ben je bij matrijs.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan vlaggetjes die je allemaal naar eigen wens kunt laten bedrukken. Kijk snel in ons gehele assortiment en laat u verrassen door de lage prijs en snelle levering.

Vlaggetjes van papier & kunststof

Vlaggetjes van papier en kunststof zijn natuurlijk ideaal om weg te geven aan kinderen. Kinderen houden van vlaggetjes en wapperen er het liefst de hele dag mee. U kunt de vlaggetjes van papier en kunststof laten voorzien van een ontwerp op maat. Dit ontwerp kan uw logo bevatten, uw bedrijfsnaam of bijvoorbeeld uw website. Wij kunnen vrijwel ieder ontwerp realiseren, van professionele afbeeldingen tot heldere teksten en combinaties. Uiteraard kunt u uw eigen ontwerp aan ons voorleggen, maar u kunt het ontwerp ook door onze designers laten maken.

Hoogwaardige vlaggetjes van papier en kunststof

Wij bieden u de garantie op een hoogwaardige kwaliteit van onze papieren en kunststof vlaggetjes. U heeft de keuze uit vlaggetjes van stevig papier, vlaggetjes voorzien van LDPE folie of van FLAMSTOP materiaal. Dit laatste materiaal is brandwerend en zorgt dan ook voor extra veiligheid in bepaalde situaties. Uiteraard zijn de vlaggetjes van papier en kunststof te realiseren in diverse afmetingen. Zo kunnen wij u altijd maatwerk garanderen dat perfect bij u en uw onderneming past. Wij kunnen u, indien gewenst, adviseren bij het maken van een keuze uit de beschikbare vlaggetjes van papier en kunststof.