Punchballen bedrukken


Ballonnen & Punchballen

Ballonnen en punchballen zijn natuurlijk geweldig om in te zetten op evenementen waar veel kinderen met ouders komen, maar ook bij feestelijke gelegenheden kunnen de ballonnen en punchballen een doeltreffend effect hebben. Uiteraard kunt u bij de Matrijs in Tiel uitstekend terecht voor hoogwaardige ballonnen en punchballen met bedrukking. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsnaam of –logo op professionele wijze op de ballonnen en/of punchballen wordt bedrukt, zodat u zeker succes boekt.

De meest uiteenlopende ballonnen laten bedrukken

Wij bieden een veelzijdig assortiment ballonnen. Niet alleen heeft u een brede keuze als het om de kleuren gaat, maar wij stellen ook diverse vormen beschikbaar om te laten bedrukken. De ballonnen zijn van uitstekende kwaliteit en worden op vakkundige wijze bedrukt. Hierdoor blijft de bedrukking mooi en behoudt deze de professionele uitstraling, ook wanneer kinderen er erg enthousiast mee omgaan. Een leuke manier om reclame te maken voor uw onderneming.

Punchballen zijn immens populair

Niet alleen kinderen zijn dol op punchballen. Deze grote ballonnen halen stiekem ook het kind in volwassenen weer naar boven. De punchballen hebben een omtrek van maar liefst 1.40 meter en een doorsnede van 45 centimeter. Uiteraard zijn deze grote luchtproducten gemaakt van een dikker en steviger materiaal dan de reguliere ballonnen. De naam ‘punchbal’ geeft dan ook aan dat de ballen bedoeld zijn om zonder problemen tegenaan te slaan. U hoeft dan ook niet te vrezen dat de enorme punchballen snel knappen als er te druk mee omgegaan wordt. Ook de punchballen zijn te verkrijgen in diverse kleuren, waaronder paars, blauw, geel, groen, rood, wit, roze en oranje. U kunt de kleur, indien gewenst, goed aanpassen op uw bedrijfslogo of huisstijl.

Bedrijfsnamen en logo’s

Wij kunnen iedere bedrijfsnaam en elk bedrijfslogo professioneel bedrukken op de ballonnen en punchballen. U heeft zelf de keuze in de mogelijkheden op het gebied van bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor een vermelding van uw website of van uw bezoekadres. Alles is mogelijk. Uiteraard zijn wij er om u te adviseren bij het maken van uw keuzes voor de hoogwaardige maatwerk ballonnen en punchballen. Wij staan altijd graag voor u klaar met een vriendelijke dienstverlening.