Megafoon


Vlaggetjes

Lavista is uw specialist in maatwerk bedrukking van diverse soorten vlaggetjes. Onze ervaring zetten wij dagelijks in om onze klanten naar volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor bedrukte vlaggetjes voor diverse gelegenheden. Wij zorgen ervoor dat de bedrukte vlaggen volledig naar wens bij u worden geleverd.

Vlaggetjes in uw eigen huisstijl

In ons assortiment vindt u diverse basisvlaggetjes. Hieraan ziet u de vorm, het materiaal, het formaat, de kwaliteit en diverse andere productspecificaties. Wanneer u hieruit een keuze heeft kunnen maken, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de vlaggetjes worden bedrukt met uw eigen huisstijl. U bepaalt uiteraard zelf hoe dit uiteindelijk vorm aanneemt. Wellicht wilt u uw logo op de vlaggetjes bedrukt hebben, maar het kan ook zijn dat u uw bedrijfsnaam erop terug wilt zien of bijvoorbeeld uw website. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Indien u zelf geen goed ontwerp heeft, dan kunnen wij natuurlijk ook zorgen voor wat creatieve input. Dit maakt onderdeel uit van onze service. Wij bedrukken in alle kleuren, van een enkele kleur tot een fullcolour print.

Veelzijdig gebruik van de bedrukte vlaggetjes

U kunt de vlaggetjes met bedrukking natuurlijk gebruiken zoals u wilt. U kunt deze inzetten als decoratie van een winkel, bijvoorbeeld tijdens de actieweken die u organiseert, maar u kunt deze ook voorzien van een leuke maatwerk bedrukking van uw speelgoedzaak en als geschenk meegeven aan kinderen. Dit zijn slechts voorbeelden, want bedrukte vlaggetjes zijn in veel verschillende situaties een uitstekende keuze. Vlaggetjes zijn altijd effectief en doeltreffend, zeker wanneer deze zijn voorzien van een interessante bedrukking. Hierdoor kunt u gemakkelijk meer waardering krijgen en/of een grotere naamsbekendheid realiseren.

Een kosteloze drukproef

Wij bieden u altijd eerst een gratis drukproef wanneer u interesse heeft in de bedrukte vlaggetjes. Dit doen wij om meerdere redenen. Op de eerste plaats omdat wij graag zeker willen zijn dat het eindproduct volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Op de tweede plaats ook omdat wij u eerst willen laten zien wat u van ons mag verwachten voordat er een grotere oplage wordt gemaakt. De eerste drukproef die u van ons ontvangt is altijd kosteloos en biedt natuurlijk mogelijkheid om nog iets te wijzigen wanneer u dit wenst. Pas na uw akkoord starten wij de productie van de bestelde oplage.

Meer informatie over de mogelijkheden

U kunt ons assortiment online bekijken. Hier vindt u alle mogelijkheden wanneer u interesse heeft in het laten bedrukken van vlaggetjes met een maatwerk print. Alle bestellingen van € 150,- of meer worden gratis bezorgd op het gewenste adres in Nederland of België. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en alle nodige informatie om een juiste keuze te kunnen maken. U bent van harte welkom.