Koksmutsen


Feestartikelen van papier & kunststof

Feestartikelen van papier en kunststof zijn natuurlijk ook uitstekend te voorzien van een bedrijfsnaam of –logo. Zeker in feestelijke sferen kunt u succes behalen met uw reclamemateriaal. Wanneer u interesse heeft in het laten bedrukken van feestartikelen van papier en kunststof, dan kan de Matrijs in Tiel u een breed aanbod aan mogelijkheden bieden. Wij staan voor u klaar met een zeer complete service.

Een veelzijdig assortiment feestartikelen van papier en kunststof

Bij ons heeft u een ruime keuze aan feestartikelen van papier en kunststof die zich uitstekend lenen voor bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan bierviltjes, papieren zonnekleppen, toeters, windmolens, zwaaihandjes, fietswimpels en maskers. Dit is nog slechts een deel van onze mogelijkheden. Wij houden ons assortiment zo breed mogelijk, zodat u altijd meer dan voldoende keuze heeft. Uiteraard kunnen alle producten worden voorzien van bedrukking naar wens. Wilt u uw bedrijfslogo laten plaatsen op een papieren of kunststoffen feestartikelen? Dan zorgen wij hier graag voor. Wilt u juist een slogan, een bedrijfsnaam of een website laten drukken op de papieren en kunststoffen producten? Ook dit verzorgen wij op professionele wijze.

Ideaal voor evenementen en beurzen

De feestartikelen van papier en kunststof zijn natuurlijk ideaal om weg te geven op evenementen en beurzen. Verzorgt u de catering op een evenement? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van de bedrukte partyprikkers en kaasprikkers. Bent u verantwoordelijk voor de decoratie? Dan kunt u denken aan de bedrukte vlaggenlijnen. Wordt er in de zomer een evenement in de buitenlucht gehouden? Dan kunt u zeker successen behalen door bedrukte zonnekleppen uit te delen. Er zijn altijd mensen die geen goede zonnebril hebben, of deze eenvoudigweg niet mee hebben genomen. Zo kan ieder product u helpen meer naamsbekendheid te verkrijgen bij de juiste gelegenheid.

Ontdek de vele mogelijkheden

De bedrukte feestartikelen van papier en kunststof kunnen worden ingezet op de meest uiteenlopende locaties, binnen en buiten, bij een diversiteit aan gelegenheden. Bekijkt u rustig eens de vele mogelijkheden binnen ons assortiment en ontdek welke feestartikelen goed passen bij wat u voor ogen heeft. Wij vertellen u uiteraard graag meer over de brede mogelijkheden.