Ballonnen bedrukken / bedrukt met logo

Ballonnen kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. deze ballonnen zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte ballonnen bij Matrijs Relatiegeschenken Goedkoop snel en voordelig bestellen.

Ballonnen

Ballonnen maken iedere gelegenheid natuurlijk feestelijker. Natuurlijk zijn ballonnen ideaal om in te zetten op locaties en bij evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn. Alle kinderen worden vrolijk van ballonnen en als ze er eentje krijgen dan blijven ze hier zo lang mogelijk mee rondlopen. Ideaal natuurlijk als er dan goede reclame op staat. Daarnaast kunnen ballonnen natuurlijk ook gebruikt worden in een toog of pilaar van ballonnen, bijvoorbeeld bij een stand op de beurs. Ook dan is het effectief om de ballonnen van reclame te voorzien.

Ballonnen met effectieve reclame

Bij de Matrijs kunt u diverse ballonnen bestellen met een opdruk naar wens. Zo kunt u uw website vermelden op de ballonnen, uw bedrijfsnaam of bijvoorbeeld de slogan waarmee u bekend bent geworden als onderneming. Uiteraard is ook het bedrukken van de ballonnen met een logo mogelijk bij ons. U heeft de keuze uit diverse afmetingen ballonnen, zoals 75/85 cm, 85/95 cm en 90/100 cm. Deze ballonnen zijn te bestellen, met opdruk naar wens, in de meest uiteenlopende kleuren. Wilt u een unieke indruk maken door met ballonnen aan te komen die net even anders zijn? Dan hebben we ook de witte ‘Samballoon Pro’.