Ballonnen accessoires bedrukken


Ballonnen

Wij staan voor u klaar wanneer u iets te vieren heeft, wanneer u zoekt naar maatwerk decoratie of voor een andere gelegenheid ballonnen nodig heeft met een promotionele waarde. Het is zelfs zo dat bedrukte ballonnen in bepaalde situaties goed kunnen worden weggegeven, in de vorm van een soort relatiegeschenk. Denk aan speelgoedwinkels of bijvoorbeeld kinderkledingzaken. Ballonnen zijn veelzijdig en kunnen door ons op professionele wijze worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, uw logo of bijvoorbeeld met uw URL.

Professioneel ballonnen bedrukken

Ballonnen bedrukken is een vak apart. In de meeste gevallen is het zo dat er producten worden bedrukt die niet meer van vorm veranderen. Denk aan onder meer aanstekers, balpennen en zonnebrillen. Allemaal producten met een vaste vorm. Ballonnen zijn hierin afwijkend. Een ballon wordt klein aangeleverd, maar wordt uiteindelijk natuurlijk opgeblazen, waardoor het materiaal uitrekt. Hier moet goed rekening mee worden gehouden tijdens het bedrukken van de ballonnen, zodat de bedrukking er ook nog mooi en professioneel uitziet na het opblazen. Hier zorgen wij graag voor. De ballonnen worden bedrukt op vakkundige wijze, met behulp van de beste technieken, om een hoogwaardig resultaat neer te zetten. De ballonnen met bedrukking blijven dan ook gegarandeerd mooi en helder.

Ballonnen met fullcolour bedrukking

Wij hebben veel ervaring in de signbranche, waardoor wij veel verschillende mogelijkheden kunnen aanbieden. Wanneer u ballonnen wilt laten bedrukken, dan kunnen wij dit doen met ieder gewenst ontwerp. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, zoals uw bedrijfslogo bijvoorbeeld, zodat wij deze over kunnen nemen op de ballonnen. De bedrukking kan in slechts twee kleuren worden gerealiseerd, maar ook ballonnen met fullcolour bedrukking is bij ons goed mogelijk. U hoeft zich dan ook niet te laten beperken door een kleurkeuze.

Een breed assortiment ballonnen

U heeft bij ons altijd een ruime keuze als het gaat om de ballonnen. Het is immers belangrijk dat de ballon zelf ook goed past bij uw onderneming, en bij de gewenste bedrukking natuurlijk. Heeft u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf en gebruikt u een logo met veel groen? Dan zal een gele ballon natuurlijk een betere keuze zijn dan een groene ballon. Zitten er ook gele details in uw logo, zoals bijvoorbeeld bloemen? Dan kiest u wellicht liever voor rode ballonnen. De achtergrondkleur, ofwel de kleur van de ballon, moet natuurlijk ook goed combineren met de kleuren van uw logo. Bij ons heeft u altijd meer dan voldoende keuze om tot het perfecte eindresultaat te komen.

In Nederland en België geleverd

Wij voorzien u altijd eerst van een gratis drukproef voordat wij de gewenste oplage voor u gaan maken. Zo weet u altijd precies wat u mag verwachten en weten wij zeker dat wij u bedrukte ballonnen bieden die perfect aan uw wensen voldoen. Wij leveren onze bedrukte ballonnen in Nederland en in België. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht wanneer de order een waarde van boven de € 150,- heeft. Wilt u meer weten over onze service of wenst u persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.