Actie artikelen bedrukken


Favoriete categorieën


Bekijk ook

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten, ook bij de Matrijs in Tiel. Wij bieden u een bijzonder aantrekkelijk assortiment relatiegeschenken, zodat u uw keuze kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de branche waarin u zich begeeft. U weet immers zelf het best waar u uw relaties blij mee kan maken. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om de relatiegeschenken professioneel te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam, slogan of bedrijfslogo.

Een breed assortiment relatiegeschenken

Wij bieden u een zeer gevarieerd assortiment leuke, mooie en unieke relatiegeschenken van goede kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor schrijfwaren, voor lampen, leuke spellen, agenda’s en kalenders, maar ook voor de meest uiteenlopende relatiegeschenken in de thema’s reizen, vrije tijd en zakelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten echt iets te kiezen hebben. Het gaat er immers om dat u uw relaties weer tevreden kunt stellen met de producten die u bij ons bestelt. Hier zetten wij ons dan ook graag voor in.

Relatiegeschenken die u ook goed doen

Wij kunnen de relatiegeschenken voorzien van een bedrijfsnaam, een websitevermelding, een slogan of bijvoorbeeld een logo, waardoor de relatiegeschenken heel herkenbaar zijn. Veel relatiegeschenken worden daadwerkelijk gebruikt door uw relaties, waardoor deze in de meeste gevallen op meerdere plaatsen gezien worden. Dit betekent natuurlijk dat de relatiegeschenken u ook goed doen. Uw bedrijf verkrijgt aanzienlijk meer naamsbekendheid door de relatiegeschenken. Zo haalt u iets goeds uit een presentje voor uw relaties. U kunt de relatiegeschenken jaarlijks aan bestaande klanten geven, bijvoorbeeld in de kerstperiode, maar u kunt de relatiegeschenken ook weggeven op een beurs of aanbieden bij grotere bestellingen bijvoorbeeld.

Cadeautjes zijn altijd leuk

Uw relaties zullen een relatiegeschenk zeker op prijs stellen. Het is toch een blijk van waardering die u als bedrijf aan uw relaties geeft, en deze relaties waarderen dit dan weer. Het is dan ook een fijne wisselwerking waar beide partijen iets aan hebben. Wij leveren u relatiegeschenken van hoogwaardige en duurzame kwaliteit, voorzien van een gewenst ontwerp. Uiteraard kunt u altijd een offerte aanvragen voor de relatiegeschenken van uw keuze. Daarnaast kunnen wij u adviseren en informeren wanneer u dit op prijs stelt.