Matrijs

En nog een WordPress site

Opvouwbare paraplu

Een paraplu of regenscherm is een gebruiksvoorwerp dat de functie heeft om een persoon tegen de regen te beschermen. Een paraplu bestaat uit een stok met handvat en haaks daarop een scherm. Het scherm bestaat uit een aantal baleinen waarover een waterafstotende materiaal is gespannen. Het scherm wordt opgehouden en op spanning gebracht doordat iedere balein met een dwarsbalkje (de spanner) van de stok wordt gehouden. Paraplu’s zijn meestal inklapbaar en soms ook verder opvouwbaar.

Het woord paraplu komt van het Franse parapluie, dat zoveel betekent als “tegen de regen”. Paraplu’s kunnen ook gebruikt worden als bescherming tegen de zon, maar speciaal daarvoor bestaat er een variant op de paraplu, genaamd de parasol.

Tissue box

Een tissue is de benaming voor een papieren zakdoek. Een tissue kan gemaakt worden van zowel nieuw als gerecycled papierpulp.

Het gebruik van een tissue is hygiënischer dan dat van een stoffen zakdoek, omdat een tissue na gebruik meestal weggegooid wordt zodat er met de bacteriën uit de neus minder kans is op verdere besmetting. Snot speelt ten slotte een belangrijke rol bij de overdracht van virussen tussen mensen. Een tissue is milieuvriendelijker dan een katoenen zakdoek, tenzij de katoenen zakdoek langer dan 9,5 jaar gebruikt wordt.

 

Verveel je niet meer onderweg!

Een gezelschapsspel is een spel dat wordt gespeeld voor de gezelligheid, om met bekenden en familie de tijd te verdrijven. Vaak zijn dit bordspellen (zoals Monopoly), maar ook sjoelen en sommige kaartspellen worden als gezelschapsspel aangemerkt. Omdat het bij een gezelschapsspel om de gezelligheid gaat, wordt er niet om een prijs of inzet gespeeld.

Tijdens de opgang van de computer werden gezelschapsspelletjes steeds minder uit de kast gehaald, en werden zelfs klassieke spellen in digitale vorm uitgebracht.

Boombox mini speaker

Zeer kleine bluetooth speaker met uitstekende geluidsweergave. Geschikt voor de meest gangbare mobiele smartphones of tablets. Vermogen 3W. Inclusief USB/Audio kabel (35 cm) met standaard 3,5 mm plug, oplaadbare batterij en gebruiksaanwijzing. Per stuk in doos

Kan jij ook niet wachten tot carnaval ?!

Carnaval is van oorsprong een gekerstend heidens volksfeest. Historisch valt het feest rond de eerste zondagen van de vastentijd maar wordt tegenwoordig traditioneel beperkt tot slechts één (verlengd) weekend rond deze periode. Carnaval is het feest van zotheid, spot en uitbundigheid waardoor het in schril contrast staat met de vasten.

Fleece deken van polar fleece

Fleece is een gebreide en geruwde stofsoort. Fleece is het Engelse woord voor vacht, en wijst op het vachtachtige uiterlijk van de stof. Fleece wordt ook wel “polar fleece”, “velo wool”, “vega wool” of “polar wool” genoemd. Het is echter een materiaal op basis van 100% polyerhyleenterefalaat dat eind jaren 90 sterk opkwam. Het is een synthetische stof (polyester) die sterk isoleert. Dit wordt bereikt door zeer los te breien met getextrueerde garens en het gebreide doek dan te wassen, waardoor het sterk krimpt, en het vervolgens aan een of twee zijden te ruwen en te scheren, waardoor het het uiterlijk krijgt van lamsvacht.

Fleece wordt gezien als de oplossing voor mensen die uit overtuiging geen gebruik willen maken van materialen afkomstig van dieren.

Fleece is populair als materiaal voor vesten en truien. Hoewel ze warm zijn om te dragen, zijn ze niet winddicht. Dit kan opgelost worden door een ademend maar winddicht membraan tussen twee lagen fleece te verlijmen; dit materiaal wordt onder andere onder de naam Windstopper in de handel gebracht.

Kwaliteit voor een lage prijs !

Een vulpotlood (stifthouder of mechanisch potlood) is een houder, meestal van kunstof, die in hoofdzaak de vorm heeft van een gewoon zeskantig of rond potlood. Binnenin zit bij een vulpotlood een smal hulsje waar een stift, bestaande uit een mengsel van klei en grafiet, door middel van een mechanisme ingeklemd kan worden. Stiften zijn ook apart te koop, voor het navullen. Ze zijn er in diverse dikten. Boven op de stifthouder zit een knopje waarmee het klemmen van de stift kan worden opgeheven om de stift op de gewenst lengte uit te schuiven. Voordelen van een vulpotlood zijn dat je nooit een punt hoeft te slijpen (althans met dunne stiften, bijvoorbeeld 0,5 mm), en dat de houder niet korter wordt bij het slijten van de stift.

Het is bij een eenvoudig vulpotlood niet vervangbaar, dus als men steeds een gum ter beschikking wil hebben bepaalt dit hoelang het vulpotlood meegaat (en als het gum korter meegaat dan de stift heeft men geen navulstiften nodig). Een luxe vulpotlood heeft daarom geen gum, of een gum dat vernieuwd kan worden.

Meestal is de stifthouder ook voorzien van een clip, zodat hij gemakkelijk in de borstzak of binnenzak vastgeklemd kan worden.

500 Visitekaartjes gratis

Bij De Matrijs relatiegeschenken kunt u terecht voor al uw bedrukte Gifts .

 

Wij hebben vandaar een leuke actie!

U ontvangt 500 visitekaartjes gratis bij iedere bestelling boven de €150

Deze actie is geldig tot 31 December 2017.

Voor al uw vragen kunt u natuurlijk mailen naar verkoop@matrijs.nl, of kunt u bellen naar (0344) 63 07 09.

Diverse soorten pictogrammen

pictogrammen-4-01

Bij Sign Studio de Matrijs kunt u terecht voor pictogrammen op maat.

U kunt pictogrammen gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunt u deze gebruiken om te waarschuwen of om belangrijke zaken aan te duiden op de werkvloer. U kunt pictogrammen inpandig gebruiken, maar ook buiten. Onze pictogrammen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen voor de pictogrammen. van 10, 15 of 20 centimeter groot. Ook hebben wij verschillende vormen, zoals langwerpig, rond, driehoekig of vierkant. De pictogrammen worden aangeleverd op een PP bordje, deze zijn 1,5 millimeter dik.

U heeft keuze uit een ruim assortiment bij Sign Studio de Matrijs, zoals exits, waarschuwingen en gebodspictogrammen, maar u kunt ook een eigen pictogram ontwerpen.

Voor de mogelijkheden voor maatwerk pictogrammen kunt u contact met ons opnemen via info@matrijs.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Windmolentjes bedrukken

windmolentjes-met-opdruk-01

Windmolentjes zijn een erg leuk relatiegeschenk die de aandacht trekken, vooral van kinderen.

Windmolentjes zijn een leuk idee voor als u bijvoorbeeld een evenement organiseert waar veel kinderen komen! Kinderen kunnen zich actief bezig houden met windmolentjes terwijl u er tegelijkertijd reclame mee maakt voor uw bedrijf. Bij Sign Studio de Matrijs kunt u de windmolentjes namelijk laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of een unieke reclame. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het om de opdruk gaat. Dit gebeurt natuurlijk geheel naar uw wensen.

De windmolentjes zijn verkrijgbaar in een papieren en een kunststoffen uitvoering. De kunststoffen windmolentjes zijn een goede keuze voor wanneer u deze binnen wilt gebruiken. Wij staan voor een hoogwaardige kwaliteit van de windmolentjes en ook van de print die wij hierop bedrukken.

Deze windmolentjes zijn te bestellen bij matrijs.nl in relatief kleine en in zeer grote oplagen.

« Oudere berichten

© 2018 Matrijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑