Matrijs

En nog een WordPress site

Diverse soorten pictogrammen

pictogrammen-4-01

Bij Sign Studio de Matrijs kunt u terecht voor pictogrammen op maat.

U kunt pictogrammen gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunt u deze gebruiken om te waarschuwen of om belangrijke zaken aan te duiden op de werkvloer. U kunt pictogrammen inpandig gebruiken, maar ook buiten. Onze pictogrammen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen voor de pictogrammen. van 10, 15 of 20 centimeter groot. Ook hebben wij verschillende vormen, zoals langwerpig, rond, driehoekig of vierkant. De pictogrammen worden aangeleverd op een PP bordje, deze zijn 1,5 millimeter dik.

U heeft keuze uit een ruim assortiment bij Sign Studio de Matrijs, zoals exits, waarschuwingen en gebodspictogrammen, maar u kunt ook een eigen pictogram ontwerpen.

Voor de mogelijkheden voor maatwerk pictogrammen kunt u contact met ons opnemen via info@matrijs.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Windmolentjes bedrukken

windmolentjes-met-opdruk-01

Windmolentjes zijn een erg leuk relatiegeschenk die de aandacht trekken, vooral van kinderen.

Windmolentjes zijn een leuk idee voor als u bijvoorbeeld een evenement organiseert waar veel kinderen komen! Kinderen kunnen zich actief bezig houden met windmolentjes terwijl u er tegelijkertijd reclame mee maakt voor uw bedrijf. Bij Sign Studio de Matrijs kunt u de windmolentjes namelijk laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of een unieke reclame. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het om de opdruk gaat. Dit gebeurt natuurlijk geheel naar uw wensen.

De windmolentjes zijn verkrijgbaar in een papieren en een kunststoffen uitvoering. De kunststoffen windmolentjes zijn een goede keuze voor wanneer u deze binnen wilt gebruiken. Wij staan voor een hoogwaardige kwaliteit van de windmolentjes en ook van de print die wij hierop bedrukken.

Deze windmolentjes zijn te bestellen bij matrijs.nl in relatief kleine en in zeer grote oplagen.

Het feest kan beginnen met onze bedrukbare vlaggenlijnen!

vlaggenlijnen-3-01

Bij Sign Studio de Matrijs kunt u vlaggenlijnen laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of iets anders.

U kunt deze vlaggenlijnen gebruiken in verschillende situaties. Zo kunt u deze gebruiken voor feesten en partijen, voor uw stand op een beurs of om in uw showroom op te  hangen om een gezellige sfeer te creëren. Kortom, vlaggen kunt u in allerlei situaties gebruiken om uw merk te promoten. Voor bedrukte vlaggenlijnen kunt u terecht bij Sign Studio de Matrijs.

U kunt bij ons terecht voor bedrukte vlaggenlijnen van papier of kunststof, maar ook hebben wij vlaggenlijnen van FLAMSTOP materiaal. Dit materiaal is brandwerend en zorgt voor een goede veiligheid. Deze vlaggenlijnen zijn dus ideaal om binnen te gebruiken.

U kunt de vlaggenlijnen bedrukken met een tekst, ontwerp of uw logo. Dit kan in een enkele kleur, meerdere kleuren of in full color.

Promoot uw bedrijf met onze stoepborden

stoepborden-01

Bij Sign Studio de Matrijs kunt u stoepborden laten maken! Dit is erg handig om voor uw bedrijf buiten of binnen te zetten. Als er mensen langs u bedrijf komen, zien zij het stoepbord. Op deze manier kunt u dus meer klanten trekken.

U kunt zelf kiezen wat er op het bord moet komen en u heeft ook nog keuze uit verschillende soorten borden. Kiest u bijvoorbeeld voor het Windpro stoepbord die ook nog waterbestendig is? Of kiest u voor het S-bord met watervoet, een erg stabiel stoepbord dat gevuld kan worden met 12 liter water of zand? U heeft keuze uit 4 verschillende soorten borden.

U kunt deze borden bestellen bij www.matrijs.nl

Autobelettering van hoge kwaliteit!

autobelettering-02-01

Autobelettering behoort tegenwoordig tot de meest populaire manieren om promotie te maken. Dat is ook niet vreemd, want er komen steeds meer bestuurders op de weg. Dit is dan ook de manier om meer naamsbekendheid te maken en om meer klanten te krijgen. U kunt uitstekend bij Sign Studio de Matrijs terecht voor maatwerk autobelettering van hoogwaardige kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten autobelettering. Wilt u uw bedrijfsnaam op de portieren van een personenauto? Geen probleem! Wilt u een full color print over de lengte van uw vrachtwagen? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen tal van voertuigen voorzien van passende autobelettering. Zo kunt u bij ons een vrachtwagen, (bestel)bus, personenauto of aanhanger laten beletteren. Hierbij gaan wij volledig uit van uw wensen.

Diverse soorten textiel bedrukken!

kleding-matrijs-blog-01

Wilt u textiel laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam, uw logo of uw website? Dat kan u natuurlijk laten maken bij Sign Studio de Matrijs in Tiel! Wij bieden diverse mogelijkheden om textiel te bedrukken. Zo kunnen wij het textiel bedrukken in een enkele kleur, maar ook een combinatie van kleuren of zelfs full color behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u al een ontwerp heeft, zoals bijvoorbeeld enkel uw bedrijfslogo, dan kunnen wij deze gemakkelijk overnemen op het textiel. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, dan kunnen wij uiteraard met u meedenken over het ontwerp. Uiteraard kunt u het ontwerpen ook volledig aan ons overlaten. Wij zorgen altijd voor een uniek, creatief en opvallend design dat bij uw onderneming past.

Sign Studio de Matrijs

blog-matrijs-2-01

Sign Studio de Matrijs in Tiel is een geoutilleerde grafische onderneming die u een zeer compleet en modern assortiment kan bieden. Wij verzorgen complete projecten van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende maatwerk producten, zoals voor reclameborden, banners, mailings, complete websites, vlaggen en divers drukwerk, zoals brochures, magazines, flyers en posters. U kunt ook bij ons terecht wanneer u textiel wilt laten bedrukken, zoals T-shirts, caps, bodywarmers. Maar ook het bedrukken van tassen, kaarsen, placemats, muismatten en keycords. Uiteraard kunt u alle producten in een enkele kleur laten bedrukken, maar ook full color is altijd mogelijk.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk producten voor binnen gebruik. U kunt bij ons ook uitstekend terecht voor maatwerk buitenproducten, zoals onder meer posters en banners. Wij kunnen de bedrukking realiseren op diverse materialen, waaronder ook op materialen die goed bestand zijn tegen de diverse weersinvloeden. Indien gewenst kunnen maatwerk producten ook worden gelamineerd.

 

Stickers in alle vormen en maten!

Stickers blog-01

Bij Sign Studio de Matrijs kunt u stickers in alle vormen en maten laten maken! U kunt deze stickers gebruiken voor zowel zakelijk als prive. Onze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer sterk, stevig en kleurvast.

Leuk is dat u uw eigen opdruk erop kunt laten maken, helemaal naar uw eigen wensen. De stickers kunt u voor van alles gebruiken, bijvoorbeeld om gevaar aan te duiden, om een waarschuwing te plaatsen, om weer te geven waar producten horen te staan in de opslag of als effectieve stickermarkering. Daarnaast kunnen wij de stickers natuurlijk aanleveren in diverse vormen en afmetingen. Zo bieden wij u altijd een product op maat.

© 2017 Matrijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑